Smittevern Covid-19

Jeg kan åpne igjen! Med visse vilkår som må være innfridd, for å ivareta hensyn til smittevern slik Helsedirektoratets smittevernveileder tilsier (selv om jeg ikke nødvendigvis er enig i fremstillingen vi presenteres for, vedrørende hva som skjer for tiden).

Følgende hensyn har blitt implementert, og bes etterfølges av alle som ønsker å komme til konsultasjon hos Homeopat Marianne på Bergaust Vestre:

 • Hvis du er i risikogruppe for å kunne ha økt risiko for alvorlig forløp av Covid-19, eller bor sammen med noen som er i risikogruppe, bør du i henhold til helsemyndighetene kun benytte online-konsultasjoner.
 • Hvis du synes det er ok med online-konsultasjon (selv om personlig oppmøte gir en rikere opplevelse både for deg som klient, og meg som terapeut) så er det best med online-konsultasjon så lenge helsemyndighetenes retningslinjer er gjeldende.
 • Hvis du har time hos meg på Bergaust Vestre gjelder følgende, for å være "lydig" overfor helsemyndighetene:
  • Kom så nært opp til avtalt time som mulig, og hold god avstand til andre (det vil ikke være så vanskelig her).
  • Du kan vaske hendene på toalettet før vi går til kontoret mitt.
  • Du kan ha med deg egen vannflaske, hvis du vil unngå å bruke av det jeg har her: selv om jeg selvsagt vil gi deg et (rent) glass med vann om ønskelig.
  • Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon eller føler deg uvel, ikke møt opp (dette er alltid en god tommelfingerregel, pandemi eller ei): ring meg, også avtaler vi ny time/online-konsultasjon i stedet.
  • Vi sitter 2 meter unna hverandre, og jeg vasker kontaktpunkter på stolen du sitter i - samt dørhåndtak/flater som blir tatt i - etter hvert klientbesøk.
  • I tillegg har jeg skjerpede rengjøringsrutiner (selv om jeg etterstreber et rent lokale ellers også). Jeg foretrekker frisk luft, og lufter lokalet hver dag.
  • Når timen er over kan du vaske hendene før du forlater bygget.