Før du begynner med homeopatibehandling anbefaler jeg å lese gjennom denne vesle boka, som jeg synes forklarer homeopati på en nydelig måte!

Smittevern

Ref. myndighetene og FHI sine retningslinjer og lovpålagte restriksjoner for å redusere smitteomfanget av Koronaviruset sars-CoV-2:

Nå kan jeg åpne igjen! Med visse vilkår som må være innfridd, for å ivareta hensyn til smittevern slik Helsedirektoratets smittevernveileder tilsier (selv om jeg ikke nødvendigvis er enig i fremstillingen vi presenteres for, vedrørende hva som skjer for tiden).

Følgende hensyn har blitt implementert, og bes etterfølges av alle som ønsker å komme til konsultasjon hos Ringsaker Homeopati på Doktorgården i Brumunddal:

 • Hvis du er i risikogruppe for å kunne ha økt risiko for alvorlig forløp av Covid-19, eller bor sammen med noen som er i risikogruppe, bes du kun benytte online-konsultasjoner.
 • Hvis du synes det er ok med online-konsultasjon (selv om personlig oppmøte gir en rikere opplevelse både for deg som klient, og meg som terapeut) så er det best med online-konsultasjon så lenge nåværende retningslinjer er gjeldende.
 • Hvis du har time hos meg på klinikken gjelder følgende:
  • Skyvedøren nede er stengt, så du ringer meg når du er like rundt hjørnet: så kommer jeg og åpner for deg.
  • Kom så nært opp til avtalt time som mulig, og hold god avstand til andre.
  • Vi går innom antibak-dispenseren, eller du vasker hendene på toalettet/inne hos meg.
  • Ha gjerne med deg egen vannflaske, for å unngå å bruke av det jeg har på klinikken: selv om jeg selvsagt vil gi deg et (grundig vasket) glass med vann om ønskelig.
  • Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon eller føler deg uvel, ikke møt opp: ring meg, også avtaler vi ny time.
  • Jeg har flyttet på møbler slik at vi sitter lenger unna hverandre enn normalt, og jeg vasker kontaktpunkter på stolen du sitter i - samt dørhåndtak - etter hvert klientbesøk.
  • I tillegg har jeg skjerpede rengjøringsrutiner (selv om jeg også ellers etterstreber et rent lokale!). Jeg foretrekker frisk luft, og lufter lokalet hver dag jeg er på klinikken.
  • Når timen er over vasker du hendene eller går innom antibak-dispenseren før du forlater bygget.

Siste Homeopatidrypp

Your Superfoods

Jeg er skikkelig lykkelig over å ha ramlet over gullgruven jeg har lett etter! Hurra! Hvis du har fulgt med […]

Den røde pillen

I en tid som er tøff for mange kan det være nyttig å lytte til det som skjer på innsiden […]

Ledum palustre (Led)

Ledum palustre er laget av finnmarkspors/rosmarin/vill rosmarin/stinkgras/finnete; en plante i lyngfamilien. Noen karakteristikker ved Ledum: Punkteringssår Insektbitt og -stikk; vepsestikk […]

Se alle våre nyheter

Mer om de ulike tjenestene:

Mer om Homeopaten

Lær å bruke homeopati for deg og dine kjære i det daglige - bli en Hobby-Homeopat!