Skogens ro – indre fryd

Jeg var nok ikke like blid og bekymringsløs da jeg gikk ut døra, som da jeg hadde fått rørt på kroppen og latt tankene fare. Det er så deilig, det! Muskler og skjelett myknes og smøres, mens den friske luften i skogen får det som var av stress og mas til å bli mindre viktig – der og da.

På klinikken min i Brumunddal tilbyr jeg behandling med homeopati – naturlige og skånsomme medisiner som spiller på lag med deg og kroppen din! Som du kanskje også har sett, så tilbyr jeg online-konsultasjoner (video), til de som bor for langt unna til å ta turen til hit.

Men like viktig som å stimulere kroppens helende intelligens gjennom homeopati og annen naturmedisin, er det å ha fokus på det som er bra for deg i det daglige. Hele tiden. Er du stressa nå? Har du tatt deg tid til å bearbeide én tanke – før neste kommer stormende etter? Har du kjent på hvilke følelser du har, og funnet ut hvor de kommer fra? Er du bevisst hvilke fornemmelser du har akkurat nå, i de ulike delene av kroppen din?

Frihet til utfoldelse; å følge de store drømmene mens alle deler av oss spiller på lag … det er fint, det!

Ut i naturen og leke, eller finne en rolig plass å stubbe-stusse på. Vi har så godt av å røre på oss ute i det fri! Og, så godt av å roe helt ned – gjøre plass for at bevisstheten vår kan utforske og observere alt vi kjenner og føler, uten å forstyrres av tankestøy. Så, kom deg ut og lek! Og når kroppen har fått kjenne på sin bevegelsesfrihet, i en aktivitet som du liker – gi deg selv fullstendig ro en stund. Ta en pause fra alt. Å ordne og styre gjør vi nok av ellers (hele tiden!), så vend deg til å prelle vekk alt som tærer på deg!

Hvis du stadig sitter igjen med noe du ikke får prellet vekk selv, så kan jeg gjerne hjelpe deg å velge en homeopatimedisin som kan bli med å dra lasset 😉