NHMRC Frigjør Rapport om Homeopati

Jippiii! Homeopathy Research Institute (HRI) sitt arbeid for å legge press på Australske styresmakter for å få frigjort en forskningsrapport om homeopati har nådd frem!

Denne rapporten konkluderer med at homeopati fungerer, men ble hemmeligstemplet før det ble laget en ny rapport som konkluderte med at homeopati IKKE har noen effekt: denne ble det funnet mange feil og mangler i - men ble likevel spredt verden rundt, og serverte feilinformasjon til verdensbefolkingen!

Se filmen under for et utdrag fra HRI sin innsats for å komme til bunns i undergravingen, og svertingen av homeopati:

Det er håp!

At den første rapporten nå har blitt frigitt er ett skritt i riktig retning for åpenhet rundt forskning på homeopati (selv om mange studier fortsatt ikke trekkes frem i dagens lys og får den oppmerksomheten de fortjener).

Heia homeopatien og alle oss som vet hvilke vidundre den bringer med seg for folks helse 😀

HRI sin oppdatering

Her er min oversettelse av oppdateringen som HRI har delt, som du finner når du klikker på bildet nedenfor

Homeopathy Research Institute (HRI) ønsker Australias NHMRC sin avgjørelse om å frigjøre deres første rapport om homeopati, produsert i 2012.

Etter flere år hvor NHRMC har nektet å frigjøre rapporten, kan endelig forskere, beslutningstakere og befolkningen forøvrig få se hele utkastet til 2012 Homeopathy Review - hvor forfatteren konkluderer med at det er "oppmuntrende bevis for homeopatiens effektivitet" for fem medisinske lidelser.

Vi setter også pris på CEO Prof Anne Kelso i NHMRC sin avklaring, om at den påfølgende Homeopathy Review fra NHMRC - som ble publisert i 2015 - faktisk "ikke konkluderte med at homeopati ikke er effektiv", til tross for påstander om dette i mediers kunngjøringer og anti-homeopati kampanjer.

HRI kommer til å gå nøye gjennom utkastet av rapporten fra 2012, The Effectiveness of Homeopathy: an overview review of secondary evidence, i løpet av de neste ukene: i tillegg til NHMRC sine fotnoter til det 293-siders dokumentet.

"I over 3 år har NHMRC nektet å frigjøre sitt utkast av rapporten om homeopati fra 2012, til tross for Freedom of Information (informasjonsfrihets-) forespørsler - og til og med forespørsler fra medlemmer av det australske senatet. Å endelig få oppleve at dette dokumentet får se dagens lys er en enorm seier for forsknings gjennomsiktighet og offentlige troverdighet." - Rachel Roberts, HRI Chief Executive

For mer informasjon, se www.HRI-Research.org/Australian-Report