Just One Drop – film om homeopati

21. april 2017 vises “Just One Drop” på Litteraturhuset i Oslo – billetter kan kjøpes via nettsidene til NHL, Norske Homeopaters Landsforbund, hvor følgende er hentet fra:

 

“Historien om homeopati som den aldri før har blitt fortalt”

Prisbelønnet filmprodusent

Laurel Chiten, som er en amerikansk prisbelønnet filmprodusent, sier at det er ikke hennes hensikt å bevise om homeopati virker eller ikke, men hun vil gi homeopati en stemme. Tidligere jobbet hun som døvetolk, hvor hun bokstavelig talt gav de døve en stemme. Som filmprodusent har hun fortsatt i samme bane. Hele hennes karriere har hun slåss for «the underdog», og som hun sier er dette en typisk David og Goliat- historie.

Hun sier selv at ikke er hun homeopat, ikke har homeopati gitt henne en mirakuløs kur. Hun var tidligere veldig skeptisk til homeopati helt til en venninne ble bedre etter homeopatisk behandling, som fikk henne selv til å prøve homeopati. Hun ble svært inspirert av dette første besøket hos homeopaten. Men hva er det som har drevet henne til å lage denne filmen, og ikke minst gjort at hun ikke har gitt opp gjennom de 8 årene hun har holdt på med Just One Drop? Svaret hennes er: tanken på alle de som er syke, og ikke får hjelp av konvensjonell medisin. Hun vil med filmen vise hva homeopati er, så folk kan ta et informert valg.

 

Det er begrenset antall billetter – så sikre deg din nå!

Verdenspremieren er i London 6. april, og er utsolgt for lengst. Jeg er så heldig å få se filmen allerede lørdag 7. april på School of Homeopathy, men vil se den igjen i Oslo – sammen med homeopater, pasienter og andre i min omegn som er interessert i homeopati.

 

Du kan også besøke siden til Just One Drop for å se traileren til filmen.