Homeopatimedisiner og det periodiske system – så mye mer enn kjemi!

Min andre artikkel for Norske Homeopaters Landsforbund sitt tidsskrift – Dynamis – er nå på trykk! Den omhandler homeopatimedisiner fra mineralriket, samt hvordan periodesystemet benyttes i homeopatien for å klassifisere, og forstå, disse homeopatimedisinene.

Jeg har nå offisielt blitt en del av redaksjonen: Noe som gir meg muligheten til å gå i dybden på temaer innen homeopati, samt utfordre meg selv og min formidlingsevne – og dermed forhåpentligvis bidra med litt interessant lesning samtidig.

Dersom du ønsker å abonnere på Dynamis, og få tidsskriftet hjem i postkassen, så koster et abonnement kr 400 i året.

Du kan da sende en e-post eller melding til Dynamis, kontaktinformasjon finner du her.

Om du ønsker å motta mine nyhetsbrev – “Homeopatidrypp“- og/eller få artikkelen tilsendt på e-post for å lese i sin helhet; så er du velkommen til å ta kontakt.

Hvis du ønsker å vite mer om alle grunnstoffene i det periodiske system, så finner du artige og informative filmsnutter om dem her: Periodic Videos – The University of Nottingham