Om disse forberedelsene

Målet mitt er å finne frem til et middel som passer best mulig for deg. Dette er litt som å finne riktig nøkkel til en bil: når du først har riktig nøkkel, vil motoren starte, og i dette tilfellet; helingsprosessen også sette i gang.

Ettersom det finnes godt over 3000 homøopatiske midler kan dette være utfordrende og ta tid, men det er vel verdt investeringen når vi endelig treffer blink – med ett eller flere midler – og vier tålmodighet til hele prosessen, som arter seg ulikt fra individ til individ.

For å hjelpe meg å få mest mulig presise resultater i valg av middel til deg setter jeg pris på om du svarer så godt du kan på de følgende spørsmålene – og inkluderer alt annet du føler/anser som relevant. Når du vier tid til disse forberedelsene gir det oss et forsprang, så vi får brukt konsultasjonen på å gå mer i dybden – jeg vil gå nøye gjennom innholdet i skjemaet på forhånd, så fremt du får returnert det minst noen dager i forveien.

Skriv alt du vet og opplever om din(e) tilstand(er) og det du ønsker hjelp med. Dersom det gjelder et barn er det viktig å inkluderer informasjon om graviditeten og fødselen. Husk: dette er ikke ment å være en biografi, men beskrivelse av essensielle aspekter ved dine plager/symptomer; og hvordan de påvirker din fysiske, følsomme og mentale helse. (For mye informasjon kan fort rote det litt til for oss.)

Når du svarer på spørsmålene er det fint om du skriver hvert enkelt symptom eller kommentar på en separat linje. Om du føler du alt har svart på et av mine spørsmål i en tidligere del, så kan bare hoppe over og gå videre til neste.

Rekker du ikke over hele skjemaet på én gang?

Jeg ber om mye informasjon, som det kan ta tid å fylle ut

Hvis du ikke rekker over hele skjemaet på én gang, kan det være lurt å laste ned skjemaet i word-format og fylle det ut når du har tid: slik at ikke infoen går tapt hvis du f.eks. laster inn siden på nytt ved en feil, etter å ha forlatt skjermen en stund ...

Når du har fylt ut word-dokumentet kan du velge å enten lime inn i skjemaet på denne siden, eller returnere det per e-post (se adresse på dokumentet)

Last ned: Forberedelse homøopati

 

Skjema: forberedelse homøopati