Ringsaker Homeopati

Phosphorus (Phos)

Phosphorus er laget av grunnstoffet fosfor.

Noen karakteristikker ved Phos:

  • Sympatisk og omsorgsfull, lett å berolige
  • Engstelig og svak når kvelden (mørket) kommer
  • Vil ha iskald drikke, iskrem – som kastes opp når blir varmet i magen
  • Trangt i brystet, vanskelig for å snakke, < ute i kulda
  • Strømmende, brennende diaré, kvalme
  • Frykt for mørket, spøkelser, stormfullt vær, at noe fælt skal skje

Helseplager Phos kan lindre:

  • Angst/frykt. Blødende gummer. Diaré. Falsk krupp. Feber. Fordøyelsesbesvær. Forkjølelse. Heshet. Hodepine. Hoste. Hårtap. Irritasjon. Kvalme. Neseblod. Oppkast. Ryggsmerter. Skader. Søvnløshet. Sår hals. Tap av stemmen. Utmattelse.

Dette var bare noen stikkord!

Det er flere midler som kan være indikert for plagene over -

det beste er å lære deg de grunnleggende kunnskapene om homeopati, og mer om alle midlene,

så øker sjansen for å treffe riktig hvis du vil bruke homeopati selv! (Se info lenger ned, om kurset jeg tilbyr.)

 

Skaffe Phos

For å slippe å vente opp mot en uke på at apoteket skal skaffe Phos for deg, når du eller barnet ditt har symptomer som samsvarer med dette middelet, kan du oppgi følgende på apoteket (tallet bakerst er varenummeret):

  • Phosphorus 30C, 272460
  • (Phosphorus 200C, 226313)

... så har du Phos i beredskap FØR behovet melder seg!

Det er mye lettere for apoteket å skaffe riktig homeopatimedisin til deg når du har med varenummeret, så oppgi dette når du kjøper/bestiller: tro meg, de blir veldig takknemlige for det 🙂

Her kan du få bli med på en gratis intro-serie om homeopati.

Å bruke Homeopatimedisiner

For å lære hvordan du kan foreskrive for deg selv og dine kjære, er du velkommen til å sjekke ut kurset jeg tilbyr: Hobby-Homeopat.

Der blir du introdusert for mer utfyllende informasjon om en rekke homeopatimedisiner.

Det beste er å få hjelp av homeopaten din, hvis du ikke er vant med å foreskrive homeopatimedisiner for deg og dine kjære. Bestill deg en akutt-konsultasjon de første par gangene, og etterhvert kun i de tilfellene der du merker behov for veiledning.

For kroniske tilstander og mer sammensatte lidelser bør du alltid søke hjelp hos profesjonelle - homeopater eller annet helsepersonell! Det samme gjelder bekymringsverdige akutte lidelser: oppsøk alltid kvalifisert helsepersonell/legevakt.

Husk:

Hvis du eller dine kjære opplever symptomer og plager som bekymrer deg, så må du søke profesjonell hjelp/dra til legevakta! 

Men, om du mistenker at et homeopatimiddel kan passe til symptombildet er det ingenting i veien for å ta det med og forsøke det på veien/venterommet: kanskje blir turen mer kortvarig enn fryktet?

For plager du er vant til å håndtere i hjemmet kan homeopatimedisiner i husapoteket ditt være med på å lindre tilstanden til den har passert – og kanskje forkorte varigheten av plagene.

Tipsene jeg har nevnt i denne artikkelen er ikke ment som erstatning for kvalifisert medisinsk rådgivning. Dette er kun ment som informerende innhold, og du bør alltid rådføre deg hos kvalifisert helsepersonell før du foretar eventuelle endringer i pågående behandling.

Vite mer?

Dette var kort fortalt: hvis du vil vite mer om homeopati, og lære deg å bruke homeopati selv for akutte småplager i hverdagen, så er du velkommen til å sjekke ut kurset Hobby-Homeopat 😀