Tommelfingerregler

Guide dosering

Respons homøopatimedisin

Her finner du informasjon om kilder jeg benytter

Når du har bestemt deg for et homøopatimiddel er du langt på vei; da vil du (forhåpentligvis) straks se fruktene av innsatsen din: nemlig en rask lindring av plagene!

De fleste homøopatimedisinene vi får på norske apotek har blitt importert fra homøopatiapotekene Helios (England) eller Remedia (Østerrike)

Å ta middelet

Du kan velge å la 3-4 granuler (eller én pille) smelte under tunga, eller løse opp i vann og ta små slurker; avhengig av forventet hyppighet av dosering og eller ønske om å utnytte hver pille mest mulig:

Løst i vann varer hver pille lenger, og dette er lurt for veldig sensitive mennesker – som lett responderer (kraftig) på homøopatimedisiner. Det er mindre styrete å gjøre dette når du har funnet frem til et middel som du ser gir positiv virkning (for å slippe å vaske glasset/flaska så mange ganger).

Gjør som følger når du tar/gir middelet:

Under tunga, slurk fra glass eller flaske - alt ettersom hva som er praktisk i hvert tilfelle

Respons på middelet

Når du merker respons på homøopatimiddelet, så er det på tide å redusere hyppigheten av repetisjonene. Du fortsetter med samme middelet, men lar det gå stadig lenger tid mellom hver repetisjon – i takt med at plagene reduseres.

Viktig! En lindring av plagene betyr ikke nødvendigvis at fysiske symptomer blir bedre med én gang; det kan også komme som en opplevelse av å ha det bedre – på mentalt og emosjonelt nivå, og energien til den som er syk.

Guide: dosering

Her er en oversikt over dosering og hyppighet av repetisjoner, som du kan ta utgangspunkt i når du har valgt et middel - men sjekk gjerne med intuisjonen/magefølelsen også!

Etterhvert som erfaringene blir fler, vil det også falle mer naturlig med valg av dosering

Vil du ha pdf'en?

Eller kanskje du heller ønsker tilgang til alle ressursene med tilhørende dokumenter?

Spanderer du en te/smoothie/lunsj på meg?

Jeg blir glad for din gave som takk for tiden, energien og arbeidet jeg deler med deg - hvis du har lyst og mulighet til å gi en donasjon

 

Nimiq: donér NIM

Bitcoin: donér BTC

Vipps:

934 02 130

Bankkonto:

9820 28 13518

Når midlene ikke gir respons

Når du har valgt ut et homøopatimiddel, og forsøkt det med hell, så følger du retningslinjene vi allerede har vært gjennom.

Når du derimot har valgt ut et middel uten hell, og kanskje forsøkt flere homøopatimidler uten hell, så er det på tide å vurdere:

Oppsummering

Vi gir altså så lite som mulig av homøopatimedisinen som skal til for å frembringe en respons i kroppen til den som er syk;

Deretter følger vi nøye med på signalene kroppen gir oss: endringer av symptomer, forverring eller bedring av symptomer, at endringer som har satt i gang stopper opp, osv.

Er vi i tvil, så avventer vi å gi middelet - inntil vi har tydeligere signaler å gå etter;

Vi gir ikke mer så lenge det er en positiv utvikling på gang;

Ved behov søker vi hjelp!

Kombiner også det du har lært i denne ressursen med de andre du finner om det å bruke homøopati selv: for å være sikker på at du har det beste utgangspunktet for å lykkes med hobby-homøopati