AkuttHobby-HomeopatHomeopatimedisinerNettkursPlagerRingsaker Homeopati

Ruta graveolens (Ruta)

Ruta graveolens er laget av vinrute / ruta / angreurt - en plante i vinrutefamilien.

Noen karakteristikker ved Ruta:

  • Reumatiske lidelser, problemer i bindevev
  • Stivhet i muskler og sener; generell stivhet
  • Skader, fysiske traumer
  • Angst, panikk; særlig ved feber
  • Slitne øyne; med stivhet rundt øynene
  • Smerter i korsryggen

Helseplager Ruta kan lindre:

  • Angst/frykt. Forstuelser. Hodepine. Irritasjon/sinne. Leddsmerter. Nedstemt/deprimert. Ryggsmerter. Skader. Tennisalbue. Øyne, overanstrengte.

Dette var bare noen stikkord!

Det er flere midler som kan være indikert for plagene over -

det beste er å lære deg de grunnleggende kunnskapene om homeopati, og mer om alle midlene,

så øker sjansen for å treffe riktig hvis du vil bruke homeopati selv! (Se info lenger ned, om kurset jeg tilbyr.)

 

Skaffe Ruta

For å slippe å vente opp mot en uke på at apoteket skal skaffe det for deg, når du eller barnet ditt har symptomer som samsvarer med dette middelet, kan du oppgi følgende på apoteket (tallet bakerst er varenummeret):

  • Ruta graveolens 30C, 263521
  • (Ruta graveolens 200C, 302633)

... så har du middelet i beredskap FØR behovet melder seg!

Det er mye lettere for apoteket å skaffe riktig homeopatimedisin til deg når du har med varenummeret, så oppgi dette når du kjøper/bestiller: tro meg, de blir veldig takknemlige for det 🙂

Her finner du gratis oversikt over 10 essensielle homeopatimedisiner for hele familien.

Hvis du vil ha en grundigere innføring i hva homeopati dreier seg om så kan du sjekke ut mini-kurset jeg tilbyr, for kr. 389. Du finner mer info på disse kurssidene.

Vite mer?

Dette var kort fortalt: hvis du vil vite mer om homeopati, og lære deg å bruke homeopati selv for akutte småplager i hverdagen, så er du velkommen til å sjekke ut kurset Hobby-Homeopat 😀 Og for deg som vil starte med light-versjonen tilbyr jeg et minikurs som du finner her.

Husk:

Hvis du eller dine kjære opplever symptomer og plager som bekymrer deg, så må du søke profesjonell hjelp/dra til legevakta! 

Men, om du mistenker at et homeopatimiddel kan passe til symptombildet er det ingenting i veien for å ta det med og forsøke det på veien/venterommet: kanskje blir turen mer kortvarig enn fryktet?

For plager du er vant til å håndtere i hjemmet kan homeopatimedisiner i husapoteket ditt være med på å lindre tilstanden til den har passert – og kanskje forkorte varigheten av plagene.

Tipsene jeg har nevnt i denne artikkelen er ikke ment som erstatning for kvalifisert medisinsk rådgivning. Dette er kun ment som informerende innhold, og du bør alltid rådføre deg hos kvalifisert helsepersonell før du foretar eventuelle endringer i pågående behandling.