Your Superfoods

Jeg er skikkelig lykkelig over å ha ramlet over gullgruven jeg har lett etter! Hurra!

Dessverre ser det nå ut til at YourSuper ikke lenger shipper til Norge? (For nye kunder, i hvert fall)

Hvis du har fulgt med på skriveriene mine fikk du kanskje med deg at jeg snakket om tilskudd og næring?

Og at jeg forsøker å finne rene, naturlige produkter jeg kan spe på med i kostholdet mitt?

Vel, det er ikke så lett. Jeg har forsøkt noen leverandører som virket lovende, men fant stadig ut at det var både det ene og det andre tilsatt i produktene: antiklumpemidler, konserveringsmidler, bindende midler, fyllstoffer, ekstra aromaer, søtstoffer ...

Jeg ble oppgitt og frustrert. Så, da jeg omtrent hadde gitt opp, ramlet jeg over Your Superfoods!
Stiftet av et par som er opptatt av å få i seg nok næring, og som startet reisen sin mot å etablere denne virksomheten da Michael fikk kreft som 24-åring.

Nå forsyner de kunder over store deler av verden med produktene sine, som er:

  • Laget av naturlige, økologiske råvarer
  • Går gjennom en skånsom prosess av tørking og/eller frysing før de pulveriseres og pakkes i beholdere
  • Ikke har tilsetningsstoffer OVERHODE!!

Jeg har registrert meg hos dem som "affiliate", altså får jeg en godtgjørelse fra dem når personer jeg henviser til dem blir kunder (så jeg kan kjøpe flere av miksene deres!!).

Min rabattkode som du kan benytte i handlekurven er super-naturligfrisk15, som gir deg 15% rabatt på kjøpet ditt (men denne fungerer ikke i kombinasjon med andre rabatter).

Sjekk ut nettsidene deres her - eller klikk på bildet nedenfor - for å lære mer om produktene deres!

Ikke ta mitt ord for det --- les om produktene deres selv, sjekk hva de putter i dem, og vurder selv om dette er et godt alternativ til isolerte kapsler/vitaminer/mineraler (og andre pulver fra frukt, bær og grønnsaker som dessverre tilsettes unødvendig tøys og tull etter min mening)

Hvorfor Your Super?

Hvorfor isolerte vitaminer, mineraler og tilskudd i kapsler?

Hvorfor ikke heller få full pakke av naturens egen gaveinnpakning til oss?

I et eple - en banan - et blåbær - en gulrot --- er det SÅ mye mer enn de enkeltvise vitaminer, mineraler, fytonæringsstoffer og antioksidanter: for de er satt sammen på en måte som er hensiktsmessig for at kroppene våre skal kunne nyttiggjøre seg så mye som mulig av dem!

Når vi isolerer én og én, og inntar dem i mengder som ikke er balanserte på samme måte som naturen har ment, får vi heller ikke samme nytte av dem.

I stedet for å støtte kosttilskudd-industrien (som på flere vis kan sammenliknes med legemiddelindustrien), og i stedet for å bruke leverandører som kanskje har gode råvarer - men som tilsetter unødvendige saker vi ikke finner i råvarene selv;

så velger jeg produktene til Your Super --- eneste leverandøren jeg har funnet så langt som oppfyller mine kriterier, OG som sender til Norge (har nemlig funnet et par lovende kandidater som ikke tilbyr forsendelse til Norge).

Hva er disse næringsstoffene vi bør sikre oss mer av?

  • VITAMINER er naturlig stoffer vi blant annet finner i levende planter, som må tas opp i kroppen gjennom maten vi spiser/næringstilskudd. Flere av dem kan ikke produseres av kroppene våre, så da er det viktig med nok av dem - i kombinasjon med andre næringskilder slik naturen har skapt dem.
  • MINERALER er grunnstoffer som vi blant annet finner i planter, som får dem fra jorda, som igjen får dem fra vannet --- etter at det har rent over stein og fjell. Vitaminene trenger mineralene for å kunne utspille sin rolle i kroppen vår: et viktig samspill. Vi må tilføre mineraler gjennom maten vi spiser og gjerne gjennom gode næringstilskudd (uten unødige fyllstoffer, synes nå jeg).
  • FYTONÆRINGSSTOFFER har virkning som antioksidanter: de nøytraliserer altså frie radikaler i kroppene våre. Det finnes tusenvis av ulike fytonæringsstoffer i frukt, bær og grønnsaker - så hvorfor ikke velge kilder som bruker hele råvaren?
  • ANTIOKSIDANTER beskytter cellene i kroppene våre mot ødeleggelser fra frie radikaler. Det er sammensetningen av vitaminer, mineraler og fytonæringsstoffer som sørger for at dette skjer på en god måte: og vi finner tusenvis av disse i frukt, grønnsaker og bær.
  • Vi får frie radikaler i kroppene våre som et naturlig resultat av forbrenningen som skjer i cellene; i tillegg til røyking, stress, trening, sole oss og mye mer. Hvis vi ikke balanserer disse effektene med nok næring til kroppen kan det gi tidlig aldring, helseplager og sykdom.

Et godt, næringsrikt kosthold er et viktig forebyggende tiltak for helsa vår - i tillegg til fremskynding av tilfriskning ved enhver behandlingsform/tilnærming vi velger oss (også ved homeopatibehandling).