HHANature and magic

The Calling by Karuna

Nå er det helg!

Enten du skal jobbe, kose deg hjemme, trekke ut i naturen eller besøke venner og kjente –

Det kan gjøre underverker for kropp og sinn å ta seg en pause fra alt. Roe ned sinnet. La tanker få flyte forbi, uten å la dem forstyrre deg – for en liten stund. Slappe av i kroppen, slappe av i sinnet, og bare føle –

 

 

Hvordan kjennes kroppen ut? Hvordan kjennes følelsene ut, de du har akkurat nå? Klarer du å puste rolig – hvordan kjennes pusten egentlig ut?

Å ta en slik pause – å meditere, enten ved hjelp av en lydfil, en youtube film eller ved å sitte/ligge helt i ro – tillater kropp og sinn å få nullstille seg litt: om enn bare for en liten stund.

Vi trenger alle det i en hektisk hverdag. Og det er ikke den samme roen man finner ved å sette på en film eller spille brettspill med venner (som jo er vel og bra for å nyte en fri stund!) – som når man gir seg selv fullstendig ro i noen minutter.

 

 

Jeg liker godt å høre på Mooji i sånne stunder – en guru fra Jamaica, som holder til i Portugal. Han har både guidede meditasjoner, opptak fra Satsang og kortere klipp hvor han deler sine funderinger: alt på en Youtube-kanal som du finner her.

En av musikerne som samarbeider heter Karuna. Det er ganske så nydelig å lytte til – og her er et klipp hvor Mooji snakker til deg, med Karuna sine vakre toner i bakgrunnen – ta deg en pause, slapp av og nyt: