ÅpningstiderHomeopatiHva skjerNatur og magiNaturlig friskRingsaker Homeopati

Ringsaker Homeopati @Bergaust Vestre

Ringsaker Homeopati flytter fra Doktorgården i Brumunddal sentrum ---> opp til Bergaust Vestre.

Du finner adresse, link til kartposisjon og kontaktinfo på denne siden.

I skriveriene mine nedenfor reflekterer jeg rundt det å flytte klinikken min hjem. I tillegg finner du praktisk info om hvordan å komme seg til Bergaust Vestre under "logistikk".

Hvorfor flytter Ringsaker Homeopati?

Etter to år på Doktorgården føles det riktig å ta med klinikken min til yndlingsstedet mitt: hjem til Bergaust Vestre, hvor jeg har bodd de siste årene.

  • Klientene som kommer til klinikken min kan nå nyte godt av roen og de naturskjønne omgivelsene her på Bergaust Vestre: uten forstyrrelser fra det som foregår på venterom/hos andre terapeuter
  • Det er fint mulig å kombinere konsultasjon med f.eks. en tur opp til toppen av Bjørgeberget etterpå - stien starter rett bak gamlebygningen!
  • Jeg tar i mot klienter når det kun er meg her, så vi får være helt i fred
  • Mange av klientene mine foretrekker konsultasjoner online via Zoom, og da kan jeg like gjerne sitte på yndlings-kontorplassen min

Det kjennes riktig ut å tilby homeopatibehandling her i åpent landskap i nærhet til naturen. Med svalene som holder til i de øvre delene av bygget; syrinene som rammer inn Mjøsa og Brumunddal; skogene og jordene rundt...

...dette er for meg langt å foretrekke fremfor et rom i en travel bygning - selv om det betyr litt lenger reisevei for klientene mine.

Logistikk

Bakkene går lett som en plett med elsykkel, men om man vil ha litt trim er det gjennomførbart også med vanlig sykkel!

Bussene kjører opp til Fossumfeltet snuplass, og har avganger hver halvtime i åpningstiden til Ringsaker Homeopati. Bussturen tar 6 minutter i følge entur - hvor du kan søke opp ruter som er aktuelle for timen din. Fra snuplassen tar det omkring 10 minutter å rusle opp grusveien til Bergaust Vestre: sjekk gjerne i Google Maps/på entur.no først, så du vet hvor du skal gå!

Det letteste er naturlig nok å komme i bil. Det tar i underkant av 10 minutter (samme som med buss, så ca. 6 min) å kjøre fra Brumunddal sentrum opp til Bergaust Vestre. Du kan parkere langs syrinhekken ved gamlebygningen, eller på gårdsplassen nedenfor (utenfor låven) for så å rusle opp plena til tømmerbygningen.

Når du runder hjørnet av en brunrød låve på høyre hånd; med en annen låve rett fremfor deg hvor det står Bergaust Vestre på veggen; og ser gamlebygningen fra 1700-tallet trone litt lenger oppe; så vet du at du har kommet riktig!

Sliter du med å finne frem? Er du ikke sikker på om du har kommet riktig? Vil du kanskje ha følge den siste biten?

Ring meg, så kommer jeg og møter deg!

Her skal jeg jobbe, her skal jeg bo

Jeg har skjøvet forestillingene om hva som er profesjonelt (1); hva som er "korrekt" (2); hva som forventes av "seriøse" virksomheter (3) - når jeg nå velger å ta med meg jobben hjem.

Profesjonelt

Da jeg skulle etablere virksomheten min var jeg fast bestemt på at det måtte skje utenfor hjemmet: det virker jo så uproft å ta i mot klienter der man bor, gjør det ikke?

Vel, nå som jeg har funnet mitt paradis i Brumunddal, så legger jeg den forestillingen død!

Om noen har kvaler ved valget mitt så er det fullt mulig å bestille online-konsultasjon.

Fordi jeg kan - og fordi jeg ønsker det - åpner jeg dørene til Bergaust Vestre (kun etter avtale vel og merke).

Korrekt

Jeg har gått mot strømmen i mange år nå. Prioriteringene følger i større grad magefølelse, intuisjon og hjertet - og i stadig mindre grad janteloven, dogmatiske normer og samfunnets forventninger.

Det er kanskje mer "korrekt" å ta i mot klienter i et mer sterilt rom i et bedriftsbygg, sett fra det moderne samfunnets perspektiv?

Men selv i Doktorgården, hvor jeg har jobbet side om side med tannleger og naprapater, har klientene mine utbrutt "Her var det hjemmekoselig!" når de har kommet inn døra mi:

så jeg har nok ikke latt meg påvirke helt av den "korrekte" normen frem til nå heller!

Det virkelig "korrekte", slik jeg ser det, er at selve konsultasjons-settingen gir en opplevelse av trygghet, seriøsitet og god oppfølging. Selvsagt vil jeg fortsette å etterstrebe dette fra min hjemmekoselige base på Bergaust Vestre.

Seriøs virksomhet

Siden jeg skaper min egen arbeidsarena, som jeg bestemmer hvordan skal være, gir jeg meg selv frie tøyler!

Og jeg er ikke noe mindre seriøs av den grunn:

Jeg har mål, visjoner, planer, drømmer - hvorav flere er delt med min livspartner og knyttet til gården vi bor på.

Som gründere må vi ha is i magen og tålmodighet med tanke på fremtidsplanene: som for meg innebærer fullt videre fokus på homeopatibehandlingen jeg tilbyr, nettkurset jeg er langt på vei med å utvikle (og veilede de første Hobby-Homeopatene gjennom) samt formidling av alt jeg mener er viktig for å være så naturlig frisk som mulig.

Og jeg er dønn seriøs i dette. Om jeg så hadde sittet på mitt eget kontor i Slottsplassen 1 hadde jeg ikke vært mer seriøs med virksomheten min enn det jeg er nå: dog hadde jeg nok vært en smule mer selvbevisst, og markedsført det for alt det er verdt!

Jeg vet at jeg må nå ut på en genuin måte, som oppleves riktig for meg, om jeg skal lykkes videre. Det håper jeg at mine klienter fortsetter å oppleve - selv om de foreløpig må rusle gjennom stua vår for å komme til Ringsaker Homeopati (inntil lokaler med egen inngang er på plass i fremtiden).

Naturfantast

For meg personlig er det mange fordeler med å jobbe hjemmefra!

Jeg kan utnytte pausene mellom konsultasjoner til det fulleste: tur i skogen, vanne kjøkkenhagen, lage meg en smoothie med YourSuper-blandinger, kose litt meg katten når hun er innom, hilse på niesene når de er på besøk hos naboen (svigers), legge et par brikker på et puslespill ...

Alt dette hjelper når jeg skal nullstille meg mellom klienter; klarne hodet; lade opp batteriene mine hyppig i løpet av arbeidsdagen - for å være desto mer effektiv i alt jeg jobber med.

Når jeg har det bedre kan jeg også være til større hjelp for de som oppsøker meg!

Også handler det om "innpakningen" av homeopatibehandlingen, som jeg synes er skjønn her oppe på Bergaust Vestre.

Kanskje kan vi i fremtiden også tilby en tur i badstua som del av naturlig frisk-pakka, når min kjære har fått bygget den ferdig - og komplementerende fasiliteter er på plass noen år fremover?