154590AkuttHomeopatiRingsaker Homeopati

Prisjustering

Jeg har foretatt prisjustering på tjenestene mine!

Jeg (og mange terapeuter jeg snakker med) synes det er utfordrende å prise meg etter det tjenestene mine er verdt (ref. janteloven).

På den ene siden ønsker jeg å hjelpe ALLE som trenger meg! Og da vil jeg ikke å ta for høyt betalt: for jeg ønsker at klientene mine skal oppsøke meg ofte, når behovet melder seg.

Men på den andre siden må jeg ta betalt for tiden min - en av mine høyst skattede ressurser - på et nivå som gjør det mulig for meg og virksomheten min å fungere godt.

For å få selvtilliten jeg trengte for å gjennomføre dette med hevet hode, sjekket jeg ut prisnivået hos andre private tilbydere av helsetjenester:

90 minutter hos privatpraktiserende psykolog i Oslo fant jeg f.eks. priset til 2.730 kr!

At jeg har hevet prisen på førstegangskonsultasjon hos meg, som varer 90 min (og krever minst et par timers etterarbeid for min del), ble da ikke så voldsomt! Kanskje tar jeg meg stadig for lite betalt?? 😉

Helsetjenester som subsidieres av det offentlige har mulighet til å prise seg så lavt at terskelen blir likeså lav for at deres kunder/klienter/pasienter oppsøker dem.

Vi som ikke har mulighet til subsidier fra offentlig hold må prise oss slik at vi får nok verdi for jobben vi gjør (ja, også i form av kroner og øre): hvis ikke får vi ikke hjulpet noen i det hele tatt!

Prisene mine nå er som følger (ikke så voldsomt hopp, altså):

  • Førstegangskonsultasjon (90 min) kr 1.189
  • Oppfølgingskonsultasjon (45 min) kr 689
  • Akuttkonsultasjon (45 min) kr 689
  • Kort konsultasjon (15 min) kr 389

For mer om tjenestene og behandlingsforløpet kan du lese her.

 

Et par ord om den kortere konsultasjonen på 15 min

Jeg har blitt flinkere til å huske på å ta meg betalt for jobb jeg gjør, også utenom de fastsatte timene:

Flinkere til å oppfordre til at vi tar en kortere konsultasjon når det er spørsmål/behov for veiledning om pågående behandling mellom de lengre oppfølgingene.

Skal du bytte time? For all del, ring/send melding/e-post! (Eller logg deg inn her og avlys timen, og bestill en ny som passer for deg.)

Men alt som har med selve behandlingen din å gjøre, det skal jeg være konsekvent på å fakturere for. Selv om vi kanskje snakker 5 minutter på telefonen, så oppdaterer jeg journalen din og leser i oppslagsverk etter behov: så jobben innebærer mer enn du kanskje "ser".

Dette er ikke for å være vrien, altså, men for å ivareta min integritet som profesjonell homeopat: etter 5 års krevende (men kjempegivende!) studier - og min stadig videreutvikling av kompetanse etterhvert som erfaringen min øker i omfang.

Og når pågangen øker, ja, da blir det mindre tid til å hjelpe klienter utenom oppsatte timeavtaler! Lurt å ha rutinene på plass allerede nå 😀

Å bruke Homeopatimedisiner

For å lære hvordan du kan foreskrive for deg selv og dine kjære, er du velkommen til å sjekke ut kurset jeg tilbyr: Hobby-Homeopat.

Der blir du introdusert for mer utfyllende informasjon om en rekke homeopatimedisiner.

Det beste er å få hjelp av homeopaten din, hvis du ikke er vant med å foreskrive homeopatimedisiner for deg og dine kjære. Bestill deg en akutt-konsultasjon de første par gangene, og etterhvert kun i de tilfellene der du merker behov for veiledning.

For kroniske tilstander og mer sammensatte lidelser bør du alltid søke hjelp hos profesjonelle - homeopater eller annet helsepersonell! Det samme gjelder bekymringsverdige akutte lidelser: oppsøk alltid kvalifisert helsepersonell/legevakt.