Natrum sulphuricum (Nat-s)

Laget av natriumsulfat, glaubersalt (svovelsyrens natriumsalt).

Noen karakteristikker ved Nat-s:

  • Forvirring eller sløvhet etter hodeskade
  • Stor depresjon, sorg, melankoli
  • Lystig etter avføring
  • Lysskyhet ved hodepine
  • Diaré med flatulens, om morgenen
  • > etter avføring
  • < fuktig, lummert vær

Helseplager Nat-s kan lindre:

  • Diaré. Flatulens. Fordøyelsesbesvær. Hetetokter. Hodepine. Hodeskader. Hoste. Kolikk. Nedstemt/deprimert. Ryggsmerter.

Dette var bare noen stikkord!

Det er flere midler som kan være indikert for plagene over - det beste er å lære deg de grunnleggende kunnskapene om homeopati, og mer om alle midlene, så øker sjansen for å treffe riktig hvis du vil bruke homeopati selv! (Se info lenger ned, om kurs jeg tilbyr.)

 

Skaffe Nat-s

For å slippe å vente opp mot en uke på at apoteket skal skaffe det for deg, når du eller barnet ditt har symptomer som samsvarer med dette middelet, kan du oppgi følgende på apoteket (tallet bakerst er varenummeret):

  • Natrum sulphuricum 30C, 304960
  • (Natrum sulphuricum 200C, 247302)

... så har du middelet i beredskap FØR behovet melder seg!

Det er mye lettere for apoteket å skaffe riktig homeopatimedisin til deg når du har med varenummeret, så oppgi dette når du kjøper/bestiller: tro meg, de blir veldig takknemlige for det 🙂

Her finner du gratis oversikt over 10 essensielle homeopatimedisiner for hele familien.

Hvis du vil ha en grundigere innføring i hva homeopati dreier seg om så kan du sjekke ut mini-kurset jeg tilbyr, for kr. 389; eller gyve løs på totalguiden Hobby-Homeopat. Du finner mer info på disse kurssidene.

Du er også velkommen til å bli med i Facebook-gruppa Naturlig frisk, hvor jeg holder ca. ukentlige livesendinger om homeopati m.m. (Husk å svare på gruppespørsmålene når du ber om å bli medlem!)

 

Husk:

Hvis du eller dine kjære opplever symptomer og plager som bekymrer deg, så må du søke profesjonell hjelp/dra til legevakta! 

Men, om du mistenker at et homeopatimiddel kan passe til symptombildet er det ingenting i veien for å ta det med og forsøke det på veien/venterommet: kanskje blir turen mer kortvarig enn fryktet?

For plager du er vant til å håndtere i hjemmet kan homeopatimedisiner i husapoteket ditt være med på å lindre tilstanden til den har passert – og kanskje forkorte varigheten av plagene.

Tipsene jeg har nevnt i denne artikkelen er ikke ment som erstatning for kvalifisert medisinsk rådgivning. Dette er kun ment som informerende innhold, og du bør alltid rådføre deg hos kvalifisert helsepersonell før du foretar eventuelle endringer i pågående behandling.