Magnesium carbonicum (Mag-c)

Magnesium carbonicum (Mag-c) er laget av magnesiumkarbonat.

Noen karakteristikker ved Mag-c:

  • Fordøyelsesbesvær
  • Nerver: tenner, hode
  • Irritabel: sensitiv – som gir dårlig humør
  • Rastløs, dårlig søvn
  • Føler seg lite elsket av familie og venner
  • < om natta; hvile; melk
  • > gå; frisk luft

Akutte lidelser Mag-c kan lindre, når vi har den i husapoteket:

  • Ammeproblemer. Angst/frykt. Diaré. Flatulens. Fordøyelsesbesvær. Hodepine. Irritasjon/sinne. Søvnløshet. Tannverk.

Dette var bare noen stikkord!

Det er flere midler som kan være indikert for plagene over - det beste er å lære deg de grunnleggende kunnskapene om homeopati, og mer om alle midlene, så øker sjansen for å treffe riktig hvis du vil bruke homeopati selv! (Se info lenger ned, om kurs jeg tilbyr.)

 

Skaffe Mag-c

Kan dessverre ikke kjøpes i Norge (i de potensene jeg stort sett viser til), men bestilles fra homeopatiapotek innenfor EU.

Mer detaljert info om hvordan å skaffe Magnesium carbonicum finnes selvsagt i totalguiden Hobby-Homeopat.

Her finner du gratis oversikt over 10 essensielle homeopatimedisiner for hele familien.

Hvis du vil ha en grundigere innføring i hva homeopati dreier seg om så kan du sjekke ut mini-kurset jeg tilbyr, for kr. 389; eller gyve løs på totalguiden Hobby-Homeopat. Du finner mer info på disse kurssidene.

 

Husk:

Hvis du eller dine kjære opplever symptomer og plager som bekymrer deg, så må du søke profesjonell hjelp/dra til legevakta! 

Men, om du mistenker at et homeopatimiddel kan passe til symptombildet er det ingenting i veien for å ta det med og forsøke det på veien/venterommet: kanskje blir turen mer kortvarig enn fryktet?

For plager du er vant til å håndtere i hjemmet kan homeopatimedisiner i husapoteket ditt være med på å lindre tilstanden til den har passert – og kanskje forkorte varigheten av plagene.

Tipsene jeg har nevnt i denne artikkelen er ikke ment som erstatning for kvalifisert medisinsk rådgivning. Dette er kun ment som informerende innhold, og du bør alltid rådføre deg hos kvalifisert helsepersonell før du foretar eventuelle endringer i pågående behandling.