Mariannes homeopatiske @Bergaust Vestre

Marianne flytter homeopati-aktiviteten fra Doktorgården i Brumunddal sentrum ---> opp til Bergaust Vestre.

Du finner adresse og link til kartposisjon på denne siden.

I skriveriene mine nedenfor reflekterer jeg rundt det å flytte homeopatiaktiviteten min hjem. I tillegg finner du praktisk info om hvordan å komme seg til Bergaust Vestre under "logistikk".

Hvorfor flytter Marianne?

Etter to år på Doktorgården føles det riktig å ta med klinikken min til yndlingsstedet mitt: hjem til Bergaust Vestre, hvor jeg har bodd de siste årene.

  • Mennesker som kommer til meg for homeopati-kunnskapene mine kan nå nyte godt av roen og de naturskjønne omgivelsene her på Bergaust Vestre: uten forstyrrelser fra det som foregår på venterom/hos andre tilbydere
  • Det er fint mulig å kombinere en time hos meg med f.eks. en tur opp til toppen av Bjørgeberget etterpå - stien starter rett bak gamlebygningen!
  • Jeg tar i mot homeopati-besøk kun når jeg vet at vi får være helt i fred
  • Mange som booker tid hos meg foretrekker online via Zoom, og da kan jeg like gjerne sitte på yndlingsplassen min

Det kjennes riktig ut å dele av homeopatikunnskapen min her i åpent landskap i nærhet til naturen. Med svalene som holder til i de øvre delene av bygget; syrinene som rammer inn Mjøsa og Brumunddal; skogene og jordene rundt...

...dette er for meg langt å foretrekke fremfor et rom i en travel bygning - selv om det betyr litt lenger reisevei for noen av mine besøkende.

Logistikk

Bakkene går lett som en plett med elsykkel, men om man vil ha litt trim er det gjennomførbart også med vanlig sykkel!

Bussene kjører opp til Fossumfeltet snuplass, og har avganger ca. hver halvtime i tidsrommet jeg tar i mot besøk. Bussturen tar 6 minutter i følge entur - hvor du kan søke opp ruter som er aktuelle for avtalen din. Fra snuplassen tar det omkring 10 minutter å rusle opp grusveien til Bergaust Vestre: sjekk gjerne i Google Maps/på entur.no først, så du vet hvor du skal gå!

Det letteste er naturlig nok å komme i bil. Det tar i underkant av 10 minutter (samme som med buss, så ca. 6 min) å kjøre fra Brumunddal sentrum opp til Bergaust Vestre. Du kan parkere langs syrinhekken ved gamlebygningen, eller på gårdsplassen nedenfor (utenfor låven) for så å rusle opp plena til tømmerbygningen.

Når du runder hjørnet av en brunrød låve på høyre hånd; med en annen låve rett fremfor deg hvor det står Bergaust Vestre på veggen; og ser gamlebygningen fra 1700-tallet trone litt lenger oppe; så vet du at du har kommet riktig!

Sliter du med å finne frem? Er du ikke sikker på om du har kommet riktig? Vil du kanskje ha følge den siste biten?

Ring meg, så kommer jeg og møter deg!

Her skal jeg leve, her skal jeg bo

Fordi jeg kan - og fordi jeg ønsker det - åpner jeg dørene til Bergaust Vestre (kun etter avtale vel og merke).

Jeg har gått mot strømmen i mange år nå. Prioriteringene følger i større grad magefølelse, intuisjon og hjertet - og i stadig mindre grad janteloven, dogmatiske normer og samfunnets forventninger.

 

Siden jeg skaper min egen arena, som jeg selv bestemmer hvordan skal være, gir jeg meg selv frie tøyler!

Og jeg er ikke noe mindre seriøs av den grunn:

Jeg har mål, visjoner, planer, drømmer - hvorav flere er delt med min livspartner og knyttet til stedet vi bor.

Som skapende mann og kvinne må vi ha is i magen og tålmodighet med tanke på fremtidsdrømmene: som for meg innebærer fullt videre fokus på homeopativeiledningen jeg tilbyr, kursressurser jeg er langt på vei med å utvikle (og veilede Hobby-Homeopater gjennom) samt formidling av alt jeg mener er viktig for å være så naturlig frisk som mulig.

Jeg vet at jeg må nå ut på en genuin måte, som oppleves riktig for meg, om jeg skal lykkes videre. Det håper jeg at alle som oppsøker meg fortsetter å oppleve - selv om de foreløpig må rusle gjennom stua vår for å komme til homeopati-kroken min (inntil lokaler med egen inngang er på plass i fremtiden).

Naturfantast

For meg personlig er det mange fordeler med å operere hjemmefra!

Jeg kan utnytte pausene mellom avtaler til det fulleste: tur i skogen, vanne kjøkkenhagen, lage meg en smoothie, kose litt med katten når hun er innom, legge et par brikker på et puslespill ...

Alt dette hjelper når jeg skal nullstille meg mellom avtaler; klarne hodet; lade opp batteriene mine hyppig i løpet av dagen - for å være desto mer effektiv i alt jeg velger å vie tiden min til.

Når jeg har det bedre kan jeg også være til større hjelp for de som oppsøker meg!

Også handler det om "innpakningen" av homøopatisyslene mine, som jeg synes er skjønn her oppe på Bergaust Vestre.

Kanskje kan vi i fremtiden også tilby en tur i badstua som del av naturlig frisk-pakka, når min kjære har fått bygget den ferdig - og komplementerende fasiliteter er på plass noen år fremover?