AkuttHobby-HomeopatHomeopatiHomeopatimedisinerNaturlig friskNettkursPlagerRingsaker Homeopati

Ferrum metallicum (Ferr)

Ferrum metallicum er laget av grunnstoffet jern.

Noen karakteristikker ved Ferr:

  • Blodfattig/anemisk
  • Rikelig svette
  • Vanligvis frøsen, men kan føle seg verre av varme
  • Foretrekker å rusle sakte
  • < anstrengelse, sitte stille, etter midnatt
  • Sensitiv for lyd; irritabel

Helseplager Ferr kan lindre:

  • Anemi. Diaré. Feber. Hodepine. Hoste. Irritasjon/sinne. Isjias. Leddsmerter. Nedstemt/deprimert. Neseblod. Oppkast. Ryggsmerter. Utmattelse. Åreknuter.

Dette var bare noen stikkord!

Det er flere midler som kan være indikert for plagene over - det beste er å lære deg de grunnleggende kunnskapene om homeopati, og mer om alle midlene, så øker sjansen for å treffe riktig hvis du vil bruke homeopati selv! (Se info lenger ned, om kurs jeg tilbyr.)

 

Skaffe Ferr

Kan dessverre ikke kjøpes i Norge, men bestilles fra homeopatiapotek innenfor EU.

Mer detaljert info om hvordan å skaffe Ferrum metallicum finnes selvsagt i totalguiden Hobby-Homeopat.

Her finner du gratis oversikt over 10 essensielle homeopatimedisiner for hele familien.

Hvis du vil ha en grundigere innføring i hva homeopati dreier seg om så kan du sjekke ut mini-kurset jeg tilbyr, for kr. 389; eller gyve løs på totalguiden Hobby-Homeopat. Du finner mer info på disse kurssidene.

 

Husk:

Hvis du eller dine kjære opplever symptomer og plager som bekymrer deg, så må du søke profesjonell hjelp/dra til legevakta! 

Men, om du mistenker at et homeopatimiddel kan passe til symptombildet er det ingenting i veien for å ta det med og forsøke det på veien/venterommet: kanskje blir turen mer kortvarig enn fryktet?

For plager du er vant til å håndtere i hjemmet kan homeopatimedisiner i husapoteket ditt være med på å lindre tilstanden til den har passert – og kanskje forkorte varigheten av plagene.

Tipsene jeg har nevnt i denne artikkelen er ikke ment som erstatning for kvalifisert medisinsk rådgivning. Dette er kun ment som informerende innhold, og du bør alltid rådføre deg hos kvalifisert helsepersonell før du foretar eventuelle endringer i pågående behandling.