Å velge homeopatimiddel

Det kan være ganske tricky å velge homeopatimiddel, når plagene plutselig inntreffer

... - feber - forkjølelse - knall og fall - overtramp - forbrenning - tannverk - hodepine - mensensmerter - søvnproblemer - angst for eksamen - ...

særlig hvis du ikke har gjort det før!

Forhåpentligvis har du noen midler i beredskap, eller kjenner noen med et rikt homeopati-husapotek: så har du i hvert fall noen valgmuligheter!

Og passer ingen av dem så kan nok homeopaten din hjelpe deg på riktig spor.

Gratis-oversikten jeg har laget, som du finner på

www.gratis.naturligfrisk.no

er ment som en starts-hjelp:
for å komme i gang med eget homeopatihusapotek!

Også får du enda en oversikt av meg, i en senere e-post (etter at du har registrert deg), med mer veiledning om hvordan du kan gå frem når du skal bruke de ti midlene på oversikten.

Men dette er jo "bare" et første lett trykk på gassen:

For å bli mer fortrolig, og øve deg på å bruke homeopati for deg og dine, så er helt klart nettkurset en god løsning:

En total guide for hvordan å bruke homeopati i hverdagen, for store og små.

Men hvis du ikke aner hva alt dette dreier seg om, så er du velkommen til å laste ned gratis-malen først!

Og gjerne melde deg på webinaret mitt (gratis) når jeg annonserer at det er klart!

Så skal jeg prøve å svare på alt du lurer på 😉

Hilsen Marianne, Homeopaten

Å bruke Homeopatimedisiner

For å lære hvordan du kan foreskrive for deg selv og dine kjære, er du velkommen til å sjekke ut kurset jeg tilbyr: Hobby-Homeopat.

Der blir du introdusert for mer utfyllende informasjon om en rekke homeopatimedisiner.

Det beste er å få hjelp av homeopaten din, hvis du ikke er vant med å foreskrive homeopatimedisiner for deg og dine kjære. Bestill deg en akutt-konsultasjon de første par gangene, og etterhvert kun i de tilfellene der du merker behov for veiledning.

For kroniske tilstander og mer sammensatte lidelser bør du alltid søke hjelp hos profesjonelle - homeopater eller annet helsepersonell! Det samme gjelder bekymringsverdige akutte lidelser: oppsøk alltid kvalifisert helsepersonell/legevakt.

Husk:

Hvis du eller dine kjære opplever symptomer og plager som bekymrer deg, så må du søke profesjonell hjelp/dra til legevakta! 

Men, om du mistenker at et homeopatimiddel kan passe til symptombildet er det ingenting i veien for å ta det med og forsøke det på veien/venterommet: kanskje blir turen mer kortvarig enn fryktet?

For plager du er vant til å håndtere i hjemmet kan homeopatimedisiner i husapoteket ditt være med på å lindre tilstanden til den har passert – og kanskje forkorte varigheten av plagene.

Tipsene jeg har nevnt i denne artikkelen er ikke ment som erstatning for kvalifisert medisinsk rådgivning. Dette er kun ment som informerende innhold, og du bør alltid rådføre deg hos kvalifisert helsepersonell før du foretar eventuelle endringer i pågående behandling.