Homeopathic medicinesHomeopathyUncategorised

Å takle akutte lidelser i det daglige

Enten man kun har seg selv å passe på, eller om man er forsørger for familien sin, så ønsker de fleste å kunne takle symptomer, plager, småskader og akutte lidelser som plutselig oppstår i det daglige – på en god og skånsom måte.

Folk flest har nok et husapotek og førstehjelpsskrin å ty til i slike situasjoner, før man eventuelt oppsøker nødvendig hjelp.

Færre er det nok som også har homeopatimedisiner i dette husapoteket: og altfor få vet hvordan man kan bruke homeopatimedisiner for seg selv og sine kjære i det daglige!

For å kunne bli en selvsikker hjemme-foreskriver av homeopati bør man vite litt om de grunnleggende prinsippene i homeopatien; hvilke av de vanligste homeopatimedisinene man burde skaffe seg, og hvordan man skaffer dem; og, ikke minst, hvordan man skal bruke homeopatimedisinene man har – de ulike medisinbildene.

Jeg synes det er manko på gode kilder (i hvert fall på norsk) til hvordan man kan bli en hjemme-foreskriver av homeopati: det jeg har valgt å kalle for Hobby-Homeopat.

For å gjøre det lettere og mer tilgjengelig for hvermannsen å bli en Hobby-Homeopat, med trinnvis veiledning gjennom informasjonen – og oppslagsverk tilgjengelige når man trenger dem – så har jeg laget kurset Hobby-Homeopat.

Alle som melder seg på kurset kan også bli med i Facebook-gruppa "Hobby-Homeopatene", hvor vi deler spørsmål, innspill og refleksjoner omkring kurset og homeopati generelt; samt kan dele erfaringene våre med hjemme-foreskriving av homeopati.

Hvis dette virker spennende, så er det mer informasjon på kurssidene www.hobbyhomeopat.no – og mulighet for å melde seg på når man er klar! 😀