FØRSTEGANGSKONSULTASJON 50-90 MIN
Kr 1 189

Første konsultasjon vies til kartlegging av plagene dine, med en helhetlig og grundig tilnærming.

Homeopatimedisin foreskrives i etterkant.

OPPFØLGINGSKONSULTASJON 20-45 MIN
Kr 689

Vurdering av pågående homeopatibehandling.

Endringer tas med i betraktning når vi blir enige om videre forløp.

AKUTTKONSULTASJON 20-45 MIN
Kr 689

Via Zoom (online), telefon eller personlig oppmøte.

For plager som ikke er del av et underliggende kronisk/langvarig mønster.

Ikke øyeblikkelig hjelp: er du i tvil, kontakt legevakt!

KORT KONSULTASJON 10-15 MIN
Kr 389

En kortere prat for informasjon om homeopati, og for veiledning i pågående behandling mellom de lengre konsultasjonene.

HJEMMEBESØK
+ 19 % av ordinær pris

Tilgjengelig så fremt du bor i Brumunddal.

RABATT BARN/STUDENT
- 9 % av ordinær pris

Gjelder for barn under 16 år og studenter.

KLIPPEKORT OPPFØLGINGINGER
Kr 1 789

Klippekort 3 x oppfølgingskonsultasjoner

Kjøpes når du er innlogget i bookingsystemet

KLIPPEKORT KORTE KONSULTASJONER
Kr 889

Klippekort 3 x korte konsultasjoner

Kjøpes når du er innlogget i bookingsystemet

Behandlingsforløpet

Bekreftelses e-posten

Når du har bestilt en time hos Ringsaker Homeopati får du tilsendt en bekreftelses e-post. Du mottar også påminnelse på e-post og SMS dagen før timen din.

Avbestilling må skje senest 23 timer i forkant: ellers faktureres timen i sin helhet/du mottar ikke refusjon.

Spørreskjema - link i e-post

To dager før konsultasjonen din får du en e-post fra meg (via journalsystemet mitt) hvor du bes om å fylle ut et skjema.

I dette ber jeg om opplysninger om deg og din helsehistorikk. Skjemaet lagres trygt i din journal hos meg.

Første konsultasjon

Jeg forteller deg hva homeopatibehandling innebærer: avhengig av hva du vet om homeopati fra før, og om du har hatt behandling med homeopati tidligere.

Basert på skjemaet du har fylt ut har jeg dannet meg et inntrykk av hvordan forløpet vil kunne bli. Jeg vil høre om dine forventninger til behandlingen, og dele mine med deg.

Når jeg føler meg sikker på at vi har oppnådd en realistisk felles forventning setter vi i gang med selve konsultasjonen: hvor jeg spør og graver om dine helseplager og annet som er nyttig for meg å vite når jeg skal velge homeopatimedisin.

Vi bestemmer oss gjerne for en dag og tid for oppfølgingskonsultasjon (3-4 uker frem i tid), og om ønskelig / behovet melder seg også en eller flere kortere konsultasjoner innen den tid.

Erfaringsmessig får jeg fulgt deg opp best om vi har kontakt med 1-1,5 ukers mellomrom de første månedene.

Hvis du har bestilt online-konsultasjon med Zoom er det fint om du også har sikret det et sted i ro og fred uten forstyrrelser for de neste 1,5 timene. Det er også flott om du har sikret stabil internett-tilgang, og at kamera + mikrofon fungerer. Du mottar link til "møterom" fra meg, via e-post.

Foreskrivingen

Etter første konsultasjon bruker jeg mye tid på å jobbe med informasjonen jeg har fått fra deg. Dette kan være tidkrevende, og i noen tilfeller tar det derfor noen arbeidsdager før jeg får bestemt meg for homeopatimedisinen jeg ønsker at du skal ta.

Jeg ikke vil forhaste beslutningen om hvilken homeopatimedisin jeg skal foreskrive til deg: det er så viktig at den skal passe best mulig, for at den skal kunne samarbeide best mulig med kroppen din.

Når jeg har bestemt meg sender jeg deg melding fra systemet mitt (du får varsel på e-post) med instruks og informasjon om hvilken homeopatimedisin du skal ta - og hvordan du skaffer den.

Om du har spørsmål kan du bestille deg en kort konsultasjon (opp til 15 minutter), enten per telefon, Zoom eller personlig oppmøte. 

Når du har skaffet homeopatimedisinen

Du sier i fra når du har skaffet homeopatimedisinen og er klar til å ta den: via en melding i systemet (når du er logget inn med telefonnummer eller e-post).

Da får jeg notert dette i journalen din, og vi vurderer om avtalt tid for oppfølging fortsatt passer. Hvis det stadig er 2-3 uker igjen til avtalt tid, så er det bra!

Vi avtaler gjerne også en tid for den kortere praten mellom konsultasjonene, hvis vi ikke har gjort det alt: per telefon, Zoom eller på klinikken. Dette er en 15 minutters prat, gjerne en uke/halvannen etter at du har tatt homeopatimiddelet (eller ukentlig, om du ønsker det).

Det er viktig for meg å holde jevnlig kontakt med deg, og veilede deg dersom det er ting du lurer på etter å ha tatt homeopatimedisinen. Samtidig får jeg innblikk i hvordan homeopatimedisinen jobber med deg hele veien.

Oppfølgingen(e)

På oppfølgingskonsultasjonen går vi gjennom det du har opplevd etter at du tok homeopatimedisinen. Når vi har snakket om alt du har merket deg vil jeg også sikre meg at vi har snakket om alle symptomene og plagene du fortalte om i første konsultasjon.

Hvis det ikke har vært særlig endring er ikke det "enden på visa": nå som jeg kjenner deg bedre, og du vet mer om hva behandlingen går ut på, blir det desto lettere for meg å spørre om det som fortsatt kan forstås bedre - og kanskje er du mer fortrolig med å dele dine opplevelser med meg.

Jeg blir ikke fornøyd før vi har funnet homeopatimedisin(er) som resonnerer godt med symptombildet ditt! Det er dessverre ikke alltid at jeg treffer blink ved første forsøk. I tillegg opplever vi ofte behov for å jobbe med samme middel over lengre tid, og/eller velge andre midler når symptomer endrer seg/kroppen får utløp for plager som har vært fortrengt tidligere.

Det hender ofte at det har skjedd endringer, men at de har kommet så gradvis og vagt at det er vanskelig å legge merke til det før vi snakker sammen. Det er en av grunnene til at jeg går gjennom det du har nevnt i første konsultasjon: stadig har jeg hørt "å, nei, det har jeg faktisk ikke merket siden sist" eller "hadde jeg det? Nei, det kan jeg ikke huske engang ..." eller "når du nevner det, så har faktisk (det og det) endret seg litt".

Videre forløp

Mest sannsynlig trenger vi oppfølginger med 3-4 ukers intervaller de første månedene (i hvert fall), med den kortere praten innimellom (etter ønske og behov fra deg).

Deretter, når vi har kommet dit hen at en homeopatimedisin passer godt til tilstanden din, fortsetter vi å holde kontakten og ha oppfølgingskonsultasjoner: men gradvis mindre hyppig.

I noen tilfeller vil det være den samme homeopatimedisinen du får foreskrevet igjen og igjen. Andre ganger konkluderer jeg med at kroppen din fortsatt virker å jobbe med homeopatimedisinen du har tatt, og at vi avventer å repetere homeopatimiddelet (vi vil ikke forstyrre prosessen som middelet og kroppen din er midt oppi).

Symptombildet kan endre seg etter at en homeopatimedisin har resonnert godt med kroppen din: du får i så fall foreskrevet neste indikerte homeopatimedisin (så fremt den vi har jobbet med ikke lenger passer/gir respons). Helseplagene/tilstander kan nemlig arte seg lagvis, og "skrelles vekk" lag for lag med ulike homeopatimedisiner; eller det kan være én homeopatimedisin som virker gjennom alle lagene (som repeteres innimellom, så lenge det er behov).

Avslutning av behandling

Som du sikkert har forstått, så er homeoapti ingen "quick fix": det tar tid å støtte kroppen i dennes prosess med å komme tilbake i balanse. Men når vi treffer godt med homeopatimedisiner som passer til tilstanden, er belønningen verdt investeringen(e) av tålmodighet og innsats.

Når du ikke føler det er noe igjen som homeopatien kan gjøre for deg, så sier vi oss fornøyde. Det er da faktisk likevel fint å avtale en oppfølgingskonsultasjon 3 måneder frem i tid, for å sikre at det ikke har dukket opp behov for å repetere homeopatimedisinen. Det er mye bedre å få utliknet ubalanser før de får skikkelig fotfeste!

Hvis alt virker stabilt bra og ingen symptomer har begynt å dukke opp igjen, så avtaler vi en konsultasjon 6 måneder frem ti tid: og om det da stadig står bra til med deg kan vi gjerne belage oss på årlige oppfølginger - for å holde kontakten, og for at jeg/journalen din holdes oppdatert om alt som skjer. Da kan du også føle deg trygg på at jeg har noenlunde oversikt over hva som skjer i livet ditt fra tid til annen, og er oppdatert om det skulle dukke opp helseutfordringer - akutte såvel som kroniske.

Akuttkonsultasjon

Når det er snakk om mer akutte helseplager, som du ikke har jevnlig og som ikke er del av et kronisk/langvarig mønster hos deg, så er det aktuelt med en akuttkonsultasjon.

Hvis du ikke har vært hos Ringsaker Homeopati før må du fylle ut skjemaet du får tilsendt link til via e-post (se første fanen "bekreftelses e-posten").

Er du ikke i form til å møte opp på klinikken, eller bor langt unna, kan du bestille deg en online-konsultasjon (da bruker vi Zoom, som det er gratis å opprette en bruker hos). Du kan også ringe meg for å avtale konsultasjon (jeg tar i mot henvendelser når jeg ikke sitter opptatt, hverdager mellom kl 9-15).

Under konsultasjonen vil jeg spørre en del om de ulike symptomene du har, og hvordan de oppleves. Så vil du få råd om hvilke homeopatimedisiner du burde kjøpe på apoteket: det kan være fler, for å spare deg for flere turer på apoteket når du er i dårlig form - hvis den første vi forsøker ikke gjøre susen.

Det beste er jo om du har noen av de vanligste homeopatimedisinene hjemme! Det vil gjøre det mye lettere både for deg og for meg.

Jeg følger opp til vi har funnet en homeopatimedisin som lindrer, og jeg er sikker på at du er på bedringens vei.

Hjemmebesøk

Ringsaker Homeopati tilbyr hjemmebesøk om ønskelig, så fremt du bor i Brumunddal (ta kontakt om du bor utenfor Brumunddal og ønsker hjemmebesøk). Tillegg på 19% av ordinær pris tilkommer.